30 Aralık 2006 Cumartesi

ABD' DEKİ İLK TÜRK KANALI

Türk girişimciler tarafından Amerika'da kurulan Ebru Tv yayın hayatına başladı.Kültürlerarası diyalog ve karşılıklı saygı anlayışını kendisine ilke edinen ve yayın dili İngilizce olan Ebru Tv, her yaştan seyirciye hitap ediyor.
Canlı Seyret : mms://live.ebru.tv/ebru00
Site : http://www.ebru.tv/en
Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde Türk girişimciler tarafından kurulan ve yayın hazırlıkları uzun süredir devam eden Ebru TV'de bugünlerde bambaşka bir heyecan yaşanıyor.Sabahlara kadar süren hummalı çalışmalar ve ortaya konan yürekler sonunda meyvesini verdi. Ebru Tv artık yayında.Bilimden spora, güzel sanatlardan kültüre her yönüyle dört dörtlük bir kanal olma yolunda büyük bir adım atan Ebru Tv'de yaşlısı genci her yaştan seyirciye hitap edecek birbirinden güzel programlar yer alıyor.Farklı renkleri ve farklı bakış açılarını ortak bir noktada buluşturmayı, eğlendirirken eğitmeyi hedefleyen Ebru TV, kültürlerarası diyalog ve karşılıklı saygı ile insanlar arasındaki anlayışı da pekiştirmeyi amaçlıyor.Ebru TV'nin programları arasında Samanyolu Tv'nin artık dünyaya açılan önemli yapımları da yer alıyor. İngilizceye çevrilen Büyük Buluşma, Sırlar Dünyası ve 5. Boyut bunlardan birkaçı.Ebru TV, haberleri ile de izleyicilerin hayatlarına olumlu katkıda bulunmayı ve kaliteli programcılığı ile doğru ve güncel haberler sağlamayı hedefliyor.Amerika'da İngilizce olarak yayın yapan Ebru Tv, uydu üzerinden 24 saat boyunca bir yandan Türk kültürünü ve insanını en doğru şekilde tanıtırken bir yandan da yayın dünyasına farklı bir soluk, farklı bir renk getiriyor.
01.12.2006 Samanyolu Haber

Kaynak : http://www.mehtap.tv/

Bir kısım Müteşebbislerimiz gerekli yatırımları yaparlarken , gönül neden daha fazla kişi , grup , müteşebbis , vakıf Medyaya , basına veya eğitime uluslararası ortamda yatırım yapmıyor diye soruyor. Sadece Gülen Hocaefendi ve etrafındakiler değil , Diğer insanlarımızı da hem Eski OSMANLI coğrafyasında hem dünyada görmek istiyoruz !

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik