27 Mayıs 2007 Pazar

CIA ‘kulak’ verdi!

CIA’in makyaj uzmanı olarak görev yapan ve ajanları kılıktan kılığa sokan Robert Barron, artık bu becerisini hayır amaçlı kullanıyor


CIA ‘kulak’ verdi!

Son olarak doğuştan tek kulağı olmayan 5 yaşındaki Madison Schock’a yardım eli uzatan Barron, önce küçük kızın diğer kulağından kalıp çıkarttı. Barron daha sonra kalıp üzerinden gerçeğiyle aynı yapay bir kulak hazırladı. Küçük kız, yeni kulağını önce yadırgadı, ancak aynada kendisini gördüğünde endişesi yerini mutluluğa bıraktı. Şimdiye kadar hiç güneş gözlüğü takamayan Madison, ailesiyle ilk iş olarak güneş gözlüğü almaya gitti.



/ Wallahi CIA , bi ara amerikalı bilim adamları herkezi uyutuyor , amerikan paşaları şöyle falan filan çok oyunlu haberler vardı.

Bu haber i de güzel vermişler. Kulak vermeniz güzel bizlere sizleri aramızda görmekten memnunluk duyarız. Tedbirleriniz yersiz . Nasıl olsa mikeceğiz. Ama dick e soyleyin sallanıyor çok. Makyaj falan da kurtarmaz onu . Göt hış Cheney.


Bu arada arbomavich Sahil boyu villa yalı alacakmış .Veririz ona bir kalın makale .Kuzey kutbunda güzel mekanlar var bir gezinsin gelsin.


Britneyin yarağı abromavich den kalın geldi. Britney' zevkle boğazdan manzaralı kendi gibi güzel bir koydan villa sağlanabilir . Abromavich bir bardak cola şişesi yesin. Götveren ibne

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik