21 Mayıs 2007 Pazartesi

"İsrail'i yok etmeyi düşünmüyoruz!" / malaklar /

İran Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Başkanı ve eski cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani, "Siyonist rejimi tanımayacaklarını / Sen tanısan da tanımasan da var. Sizden bile şüpheleniyoruz :) /, ancak İsrail'i yok etmeyi de düşünmediklerini" / Bencede yok etmemek gerek klozet kapaklarının ismi olsun her yerde yaşar o / söyledi .


Resmi haber ajansı İRNA'nın bildirdiğine göre, Rafsancani El Arabiye televizyonuna verdiği demeçte, "Devrimden sonra ortaya çıkan İsrail'i haritadan silme düşüncesinin hala geçerli olup olmadığına" ilişkin soru üzerine, "İsrail sahte ve gayri meşru bir rejimdir. Çünkü Filistin topraklarını gasp etmiş ve insanları kendi topraklarından kovmuştur" dedi.
ABD'nin İsrail'e "koşulsuz" destek verdiğini belirten Rafsancani / dürtelemiyorsunuz hiç oraları şüpheleniyoruz sizlerden amerika sizlerden galiba /, Washington yönetiminin bölgede İsrail'i tehdit eden bütün faktörlerle karşı karşıya gelmekten çekinmediğine dikkati çekti. / konuşurken hiç çekişmiyorsunuz , amerikada ne zaman görcez sizi /
"Şu anda İsrail'i yok etmeyi düşünmüyoruz" diyen Rafsancani, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu, Filistinlileri ilgilendiren bir konu. / sıyrılma politikası sezinliyorum / Bu konudaki kararı onlar verecek. Ama biz önceden de söylediğimiz gibi Filistin cihadını destekliyoruz. / hiç gerçekçi durmuyor /Bazıları İsrail'i yenilmez bir güç olarak nitelendiriyorlar / Hassiktirsinler ordan. bir sallandırırsam onları / . Bu yanlış bir düşünce. Lübnanlılar iki kez İsrail'i yenilgiye uğrattı."

/Bu arada yahudi lobisi , imarethane yapımı için politika güdüyormuş. Akıl hastaları çok tabi. gelecekte var o yatırımlar. Sen kafanı kaşımaya devam et. Deli millet /

Haber10

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik