24 Eylül 2007 Pazartesi

Kutsal zemzem suyu piyasada

Birkaç yıl öncesine kadar sadece hacdan gelenlerin ikram edebildiği zemzem suyu / sükunet / , şimdi pet / meleksin sen / şişelerde / şangırtı kop şişe şişe şişe ol cam / satışa çıktı. Zemzemin litresi 4 YTL.

PET ŞİŞEDE ZEMZEM SUYU - 24 / 09 / 2007 14:11

Kilosu 100 YTL fiyatla alıcı bulan Peygamber hurması Acve'den sonra kutsal zemzem suyu da Türkiye'de satışa sunuldu.

ÇÖl fenasınız/

Hicaz'dan gelen hacıların eşe dosta ikram için getirdikleri kutsal zemzem suyu şimdi pet şişelerde ve bidonlarda Konya ve çevresinde pazara çıktı.
Şifalı olduğuna inanılan ve pek çok insanın ölüm döşeğinde son bir yudum içmek için arayıp da bulamadığı zemzem su / sükünet / yu, bundan böyle çarşı-pazardan rahatlıkla satın alınabilecek / alırız /.
Konya'da faaliyet gösteren bir firma, pet şişe ve damacanalarda zemzem suyu satmaya başladığını açıkladı. / makale / makara derin den şart /


Firmanın ortaklarından Mustafa İnce, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada ithal ettikleri zemzem suyunu ambalajlı olarak sattıklarını belirterek şunları söyledi:


"Artık zemzem suyu içmek için hacıların ikram veya hediye etmesini beklemek gerekmiyor. Kabe yakınlarındaki zemzem suyunu pet şişelerde ithal ederek piyasaya sunduk. Ramazan ayında satışa sunduğumuz Zemzem inanılmaz talep gördü. Birçok insan orucunu zemzemle açıyor. Ramazan ayında iftar sofralarının süsleyen zemzem suyundan 10 günde tonlarca sattık."

/ kalın kafalar kopluk / lok / kor / alık alık vücuf /

Yarım litresi 2 YTL

Mustafa İnce, zemzemin 0.25 litrelik pet şişelerinin 1 YTL, 0.5 litreliklerinin ise 2 YTL'den satıldığını belirterek, "Özel kaplarında satılanları ise 3 YTL'den alıcı buluyor. Zemzem suyu Müslümanlarca kutsal sayıldığı için ramazan ayında beklediğimizin üzerinde talep alıyoruz" diye konuştu. / çok makale /

Bu ürünün sadece Konya'da değil, çevre il ve ilçelerden de ilgi gördüğünü vurgulayan Mustafa İnce, gelen talebe göre ürün gönderdiklerini belirterek, "Satışımız ramazan ayından sonra da sürecek" dedi.

çok deliksiniz . öç al. şift . azarım . akıllanırız . imana gel , fer, fer , fer , ölüm döşeç, şifft , şifft , şifft , annne iz ol , akıllanın , iman edin , derin konu yıkar, kılcal kerhane , azarım , azameliyat , derin konular , iman ettik biz . sert vut, dut yemiş bülbül ol ,akılln , imana gel, gel , iş üryan , şeker ol , alık alık kalın damar , ali allah , azarız , imana gelin , dert , kollan , kurcalanıyoruz . sert bul , kullan , imana gel , geviş getir , imana gel, ayır , ayıklan , aman allah bul , burcuvasınız , sert vurgu , ali allah , kalın kalın kalın aklımdasınız , imana gelin , gerilim yer , terleme , kalın kılcal kalın kalın makara , akıl konuştu , üzer iş üryannn, amayız . amerikadayiz , akil adam , sert buk le , akıl , akıl a, akıl , ol , polis , iman et, tur ar , aklımdasınz , iman ettim , çok secere , çık ,yukarda o. alik,kıl,kıl,kıl,. kızdık. iman derindesin, amerikadayız , amerikadayız , amerikadayız. alim var. allah bul. kullan , ima et. sert vut. bıl

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik