30 Ocak 2008 Çarşamba

Prof. Hatipoğlu, Rektör Hilmioğlu'na kızdımadı

Prof. Hatipoğlu, Rektör Hilmioğlu'na kızdı



Prof. Hatipoğlu, "Bu rektör maalesef Haziran ayında emekli olacağı için kuyruğu dik tutmaya çalışıyor. Kendisi Sayın Başbakan'a karşı çok iğrenç bir hakarette bulunmuştur. Tiksindim açıkçası bu konuşmasından" dedi.

30 Ocak 2008 13:36

Prof. Hatipoğlu, Rektör Hilmioğlu'na kızdı
Oktay Mahşer'in haberi

Moral FM Ana Haber Bülteni'nde gündeme ilişkin sorularıma cevap veren Tüm Öğretim Üyeleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Tahir Hatipoğlu Başbakan'a yönelik olarak ''Burası Kasımpaşa Cumhuriyeti değil Türkiye Cumhuriyeti'' diyerek hakaret eden İnönü Üniversitesi Rektörü Fatih Hilmioğlu’na çok ağır eleştirilerde bulundu.

Hatipoğlu, "Bu rektör maalesef Haziran ayında emekli olacağı için kuyruğu dik tutmaya çalışıyor. Kendisi Sayın Başbakan'a karşı çok iğrenç bir hakarette bulunmuştur. Tiksindim açıkçası bu konuşmasından. Zaten sürekli bu tür çıkışlar yapmaktadır. Bu bir bilim adamına yakışmıyor" dedi.

Prof. Dr. Hatipoğlu konuyla ilgili şunları söyledi: "ikkat edilirse sesi çıkan rektörler derin devlete angaje olmuş ve görev süreleri Haziran ayında bitecek rektörlerdir. Bu arkadaşlar iki defa rektörlük yapmışlar ve artık emekli olacaklar giderayak kahramanlık yapmaya çalışıyorlar. Hilmioğlu 22 Temmuz seçimlerinde CHP’den milletvekilliği bekledi olmadı ama önümüzdeki yıllarda olur düşüncesindeler. ODTÜ rektörü de aynı şekilde. Başörtüsü yasağının kalkması aslında rektörlerin elindedir. İsteseler yarın bu yasağı kaldırabilirler. Artık direnmenin zamanı değil. YÖK bu konuyu bir cümle ile çözebilirler. Bu rektörler aslında korkutmayla bir anlamda darbe çığırtkanlığı yapıyorlar. Hele İnönü rektörü bu konuda sabıkalı. Milletvekilliği alamadı, CHP Genel Başkanı olmak istiyor gelecekte. Bu tür açıklamalarının arkasında siyasi ikbal düşüncesi vardır. Demek ki hala umudunu kesmemiş. Ya yiğitçe çık gerçek niyetini açıkla ya da sus"

(moralhaber.net)



Sizi gidi Yobazlarr. Hırsızlarr. Pişkinler. Yalancılarr. Ebeni diyoruz . Biz de duyuyoruz . Silkelerim sizi

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik