30 Aralık 2006 Cumartesi

28 Şubat - Siyonizm -

DİYORLAR Kİ " HAK VE ÖZGÜRLÜKLERDEN YARARLANARAK LAİK SİSTEMİ YOK ETMEYE KİMSENİN HAKKI YOKTUR!"

BİZDE DİYORUZ Kİ "LAİKLİK ARKASINA SIĞINARAK HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİ YOK ETMEYE KİMSENİN HAKKI YOKTUR !"

BİZ BÖYLE DÜŞÜNMEZDİK , BİZİ BU HALE GETİREN SİSTEMİN BİZZAT KENDİSİ!
.... ,

SADECE DİKTA REJİMLER ORDUYA GÜVENİR VE YASLANIR.HALKA GÜVENEN REJİMLERDE İSE ÖNEMLİ OLAN İNSANDIR, HALKTIR,HUKUKTUR !

YAĞMUR EKEN FIRTINA BİÇER ! diye de eklemişler.


28 ŞUBAT'TAN BU YANA 7 YILDA 26 SAVAŞ UÇAĞI SAVAŞMADAN DÜŞTÜ,HEPSİNİ İSRAİL PEŞİN PARA İLE MODERNİZE ( ! ) ETMİŞTİ ... : GERÇEK HAİNLER İHALECİLERİN ARASINDA !!!

28 ŞUBAT ŞUBAT HALKI ASLA DÜŞÜNMEDİ diye de eklemişler.

Kaynak : 28 Şubatı Gladio nun komutanlar ve destekcileriyle beraber nasıl yapıldığına , sonrası yapılan yolsuzluklara , ve bu yolsuzluklara nasıl ve kasıtlı olarak birsey yapılmadığına dair bir siteden alınmıstır. Tabi söz konusu büyük medyalar , Cumhurbaşkanının başkanı olduğu bir kurul ve katılımcıları ve üst düzey üniformalı ve yöneticiler. Ne beklenebilir ki ???
Hangi rotaryende yetiştirildiysen de , kimler senin dostunsa da bu kadar kahpelik inanılmazdır. Bu oyun , oyun olmaktan , vatanı satmaktan cıkmıs ucsuz bucaksız bir gerizekalılıktır. ! Tabi herseyini sisteme bağlı olanlar,,, ki çoğunluk gibi duruyor ( Yazık ! ) dışında. Onların gerizekalılığı emir ve emin aldıkları büyük üstadlardandır heralde... O Büyük üstadların bilmediği ilimler var. Elbet elleri kolları bağlı olanlar onlar olacak .


Daha da olgunlaşmamız dileğiyle. Biz OSMANLI topraklarında yasıyoruz. Yapılanların hesabını Amerikada da olsa sorarız. (Ahirette de olsa sorarız deseydim sevinirlerdi enayiler ! -Bırakmayacağız Başka dünyalara alemlere -)

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik