30 Aralık 2006 Cumartesi

Neden yahudi mallarını kullanmamalıyız..

1- Sen Lıkır Lıkır Coca Cola içerken israil, Filistin ve Lübnan'da Tıkır Tıkır çocuklarımızı katlediyor.
2- Senin kullandığın her yahudi ürününde israile katkı payı kesintisi yapılıyor ve israil senin aldığın o ürünülerden sağlanan katkı payı ile ekonomisini güçlendiriyor silah alıyor ve müslümanları katlediyor.
3- Senin içtiğin her bir marrlboro camel vs.. sigaralarından çektiğin her bir nefeste ortadoğuda bir nefes sönüyor.
4- Temel felsefeleri : Dünya üzerinde yaşanan terör ve anarşi olaylarının temelinde Siyonist Yahudi hareketi yatmaktadır. Terör, anarşi ve vurgunculuk, Siyonist Yahudi idealinin gerçekleşmesi için oluşturulan bir zemin, atılan bir adımdır. Siyonist Yahudi'nin dünya egemenliği idealinin gerçekleşebilmesi için diğer milletler ya uyuyacak derecede sarhoş olacaklar ya da önlerine konacak mesellerle öyle bir meşgul olacaklar ki, böylece kendi hâllerine düşecekler ve Siyonistlerin yaptıklarını görüp analiz etmeye vakitleri olmayacaktır.
5- İsrail Devletinin kurucusu Ben Guryon'un "Dünyanın ne söylediği umurumda bile değil. Önemli olan bizim varolmamızdır. Bir Yahudinin hayatı karşılığında ödenecek bir bedel olduğunu bilmezlerse varolamayız. Tek gerçek budur." Sözleri ile nasıl bir zihniyetin ürünlerini kullandığımızın farkına vamayacakmıyız hala.
6- Eğer insanlar din adına yardım isterlerse onlara yardım etmemiz gerekir. Bu desteğin vasıtası düşmanın mallarına uygulanacak tam bir boykottur. Mallarının alınmasında kullanılan her lira, kuruş vs. Sonunda Filistin'deki kardeşlerimiz ve çocuklarımızın kalplerine sıkılan bir kurşuna dönüşmektedir. Bu nedenle, mallarını satın almayarak onlara yardım etmemek bir yükümlülüktür (İslam düşmanlarına). Onların mallarını satın almak zorbalığa, zulüme ve şiddete destek olmak demektir. Onlardan mal satın almak onları güçlendirir; bizim görevimiz onları mümkün olduğunca zayıf düşürmektir. Bizim yükümlülüğümüz Kutsal Topraklardaki direnen kardeşlerimizi mümkün olduğunca güçlendirmektir. Eğer kardeşlerimizi güçlendiremiyorsak, düşmanı zayıflatmak gibi bir görevimiz var demektir. Eğer onları güçsüz düşürmenin tek yolu boykot ise, onları boykot etmemiz gerekmektedir.
7- Hz. Ali, Allah kendisinden razı olsun, şöyle demiştir: "Üç düşmanınız vardır; sizin düşmanınız, sizin düşmanınızın arkadaşları ve sizin arkadaşınızın düşmanları." Amerika günümüzde sizin arkadaşlarınızın düşmanı olmaktan da ötedir; kendilerini İsrail için yok edebilirler. Dünya çapındaki İslam Ümmeti 1.3 milyarlık nüfusu ile ABD ve şirketlerini boykot ederek onlara zarar verebilir. Bu dinimizin bize yüklediği bir sorumluluktur ve Allah'ın yoludur. Başka ülkelerden bir alternatif ürün olduğu halde Amerikan veya İsrail ürünleri satın alan her Müslüman haram bir davranış içine girmektedir. Açıkça büyük bir günah işlemektedirler.
8- Eğer bu son israil teröründen sonrada hala kullanıyorsak yahudi ürünlerini, yazıklar olsun bize yazıklar olsun kendine Elhamdülillah Müslümanım diyen kişilere Yazıklar olsun o Marrlboro sigarasından bir nefes çekenlere Yazıklar olsun Lıkır Lıkır Coca Cola içenlere...


Bize destek vermek için tiklayiniz..


Kaynak : http://www.terroristisrael.com/

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik