25 Mayıs 2007 Cuma

Emniyet Müdürü'nün konvoyuna saldırı

Tunceli Emniyet Müdürü Osman Öztürk'ün konvoyuna, şehir dışında uzaktan kumandalı mayınla saldırı düzenlendi. Saldırıda can ve mal kaybı yaşanmazken, bölgede araştırma başlatıldı.
Tunceli Emniyet Müdürü Öztürk, son dönemde alınan güvenlik önlemlerini denetlemek üzere Tunceli il merkezine 80 kilometre mesafedeki Nazımiye ilçesine gitti. İlçede bir süre emniyet güçlerini teftiş eden Öztürk, daha sonra Tunceli şehir merkezine dönmek üzere, konvoyunda bulunan iki koruma eskortu ile birlikte hareket etti.
Konvoy Nazımiye-Tunceli kavşağına geldiği sırada, terörist grubun döşediği uzaktan kumandalı mayın patlatıldı. Konvoyun geçişinin hemen ardından patlatılan mayın, can ve mal kaybına neden olmadı.
/*Hizbullah tehlikeli bir örgüt, neden üst düzey masonlar hedef anlaşılmıyor sanırım* / Bu arada irticacı subaylar konusu da var.
irdelersek el kaide uzmanı CIA , ve bileşenlerini buluruz. dikkat edin aynı silahlarla vurmaktan cekinmeyiz sizleri.
Gaffar Okan ı Tanımadık , tanışırız ,
Karanlık bir gelecek bekliyoruz , okunur o , okundu o , şaşkınzınıs , sakınırsınız , sikileceksiniz. Yapacaklarınıza dikkat edin ! Yaptıklarınıza da! Oyu görürsünüz

/ Bu arada bağımsızlık var , birileri el koyacakmış şirketime. Size evire cevire öyle bir şıkarum ki. Görürsünüz el kayırmayı , Amerikda nasıl el koyulur , bilersiniz siz. Ziktirmeyin götlerinizi. Alalarını yapıcaz zaten. Yakındır.3 cümleden kurulan şirket o . 3 aydan olusacak sirketle sizin analarınızı satın alırım. okudunuz siz onu. /

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik