28 Eylül 2007 Cuma

DTP: 9 gencin üstüne 10 bin asker gönderiyorlar

DTP: 9 gencin üstüne 10 bin asker gönderiyorlar
28 Eylül 2007 22:06

DTP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Demirtaş, PKK’lı teröristleri kastederek, “9 gencin üzerine 10 bin kişilik orduyu Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla gönderiyorlar.



HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi HADEP’li Eski Belediye Başkanı Hetem İke, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İke için Yüksekova Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan DTP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Demirtaş, PKK’lı teröristleri kastederek, “9 gencin üzerine 10 bin kişilik orduyu Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla gönderiyorlar. Şimdi buna ister kahramanlık deyin, ister zafer deyin. Bundan utanç duymuyorlar” dedi.

Kanser tedavisi gördüğü İstanbul Sefaköy Doğan Hastanesi’nde 2 gün önce hayatını kaybeden Yüksekova’nın HADEP’li Eski Belediye Başkanı Hetem İke'nin cenazesi, bugün uçakla İstanbul’dan Van’a, buradan da karayoluyla Yüksekova İlçesi’ne getirildi. İke için Yüksekova Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene, DTP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Demirtaş, DTP Van Milletvekili Özdal Üçer, DTP Hakkari Milletvekili Hamit Geylani, çevre il ve ilçelerdeki DTP’li belediye başkanları ve 10 bin civarında vatandaş katıldı. Saygı duruşu ile başlayan törende PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine ‘Biji serok Apo’ ve ‘Şehitler ölmez’ sloganları atıldı.

DTP Genel Başkan Yardımcsı Demirtaş, yaptığı konuşmasında PKK’lı teröristleri kastederek, 9 gencin üzerine 10 bin kişilik ordunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla gönderildiğini söyledi. Demirtaş, “Şimdi buna ister kahramanlık deyin, ister zafer deyin. Bundan utanç duymuyorlar. Bundan utanç duymayacak mıyız? Her gün bu acılar yaşanırken biz halen barış diyoruz. Ama maalesef AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat da ‘Ya bu düzene teslim olun ya da, dağlara gidin’ diyor. Bizim acımız daha çoktur. Halkın öncü insana ihtiyacı vardır. Çünkü her zamankinden fazla inkar ve imha zihniyeti bu halkın üzerine geliyor. Bunun bir tek adı var. Direnin diyorlar başka yaşam hakkı tanımıyorlar. Biz direneceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından İke’nin DTP bayrağı ve sarı, kırmızı, yeşil renkli beze sarılı tabutu omuzlarda taşınarak Eski Kışla Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi. Kalabalık cenazenin toprağa verilmesinin ardından sessizce dağıldı.

Son bir hafta içinde Hakkari'nin Çukurca ve Şırnak'ın Beytüşşebap İlçelerinde düzenlenen operasyonlarda 9 terörist ölü ele geçirilmişti.


DHA

/ sıra kill . iş üryann .

Sizlere de gelmesin öğren. çöll . aç kalın . karanlık , e kolay , akıllanırsınız . azarım , akarım , akıllanırım. çok medeniyim. çok zor olay. Yaptıklarınız hij uymadı. NERDEN GELDİĞİNİ BİLİYOSUN O İYİ. BİR DE NEREYE GİTTİğğini bilesin .

ÇOK KARANLIK KOLLAR. AKARIM. AKILLANIRIM. E KOLAY. bİZİM İÇİN SİZLERİN KOLLARINIZI DOĞRADIM. Tararım. tararız . öç al. intikam al. Böyle sez. ibreti alem ol. akıllan . amayım . amerikadayız . öç al. aö . öç almak nalan . makara . ali allah, karım olacaksın unutma

ayı ol

amerikada hayranlarım var. akarım aklına . derin tedbir al . mö . lo . iş üryan. alırım altıma . öç al. iş üryan. iş üryan . iş kalın knou , olay oldun . akarız aklınzıa iöa . ali allak nık . kalın konular . alra . akıllan . amayız . azarız . azarız . azarız . azarız . azarız . azarız . azarız . aazgeldiniz. giyinin. azzzzz . görrrr .gelin olduk , akarım ok . kolay ol. akarım . kalın kalın kalın aklımdasınız . iman ettik biz .kılcal kalın . makara . ali . işü ryan. sıcak. ol : aklımdasınız

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik