24 Eylül 2007 Pazartesi

Hitler yaşasa, Ahmedinejad yerine çağırırdık!

ABD’nin Columbia Üniversitesi, Ahmedinejad’ı onur konuğu olarak davet etmesine tepki gösteren Neocon çevrelere ‘Hitler ABD’ye gelmiş olsa onu da çağırırdık’ diyerek cevap verdi


Hitler yaşasa, Ahmedinejad yerine çağırırdık!

ABD’yi Ahmedinejad stresi bastı

Neoconlara akademiden Hitler yanıtı

BM Genel Kurulu’nda konuşma yapmak üzere ABD’nin New York şehrine hareket eden İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, daha ülkeye adımını atmadan ortalığı birbirine kattı. Star'ın verdiği bilgiye göre, en ünlü ABD üniversitelerinden Columbia’nın Ahmedinejad’ı okullarında konferans vermek üzere davet etmesi üzerine özellikle Neocon çevreler ve Yahudi dernekleri ciddi tepki göstermişti. ABD’nin İran’ı terörü destekleyen ülkeler kategorisinde değerlendirdiğini hatırlatan Neoconlar Ahmedinejad için İran’ın Hitler’i benzetmesini yaptılar. Bunun üzerine Columbia Üniversitesi Dekanı John Coatsworth ‘Hitler resmi bir konuşma için ABD’ye gelseydi onu da davet ederdik’ açıklamasını yaptı. Holokostun bir mit olduğunu söyleyen Ahmedinejad, bugün Columbia Üniversitesi’ndeki Dünya Liderleri Forumu’nda öğrencilerle İsrail ve Holokost hakkında konuşacağı açıklandı.

İKİZ KULELER ISRARI

Üniversite bu sene yapılan davetin aslında geçen sene de yapıldığını ancak güvenlik ve organizasyon problemleri yüzünden bunun gerçekleşmediğini açıkladı. Dün ABD’ye varan Ahmedinejad’ın daha önce İkiz Kuleler’in enkazına yapmak istediği ve reddedilen ziyaretinin gezi ajandasında bulunduğu açıklandı. İnşaat çalışması ve güvenlik sebebiyle enkazı gezmesi engellenen Ahmedinejad’ın bu ziyaret için ısrarcı olacağı tahmin ediliyor.



/ Adolf hikler ne derin : Bol bok Yıkanın.

Ahmetiderin ne demiş. Bu Hitler Büstlerini Önve Filistine mi Sonra Amerikaya mı gönfersem. Çok kalın bir ilş.

SArkozy ne Derin : Siktiredein o pezevengi.

SArkozy ne demiş. Ben bu kalıp sabunları bir yerime koyacam ama yım.



Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik