24 Eylül 2007 Pazartesi

Sarkozy artık kimseye sempatik gelmiyor!

Fransız basını Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin yurtdışına karşı da giderek antipatik görünmeye başladığını yazdı. Çeşitli Fransız gazeleteleri Sarkozy hakkında gittikçe sert ifadeler kullanırken, yapılan araştırmalar Sarkozy'nin popülaritesinin de düştüğünü gösteriyor!


Sarkozy artık kimseye sempatik gelmiyor!

Fransız basını: Sarkozy yurtdışında antipatik olmaya başladı

Fransız basını, "Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin yurt dışında da giderek antipatik olmaya başladığı" yorumunu yapıyor.

Liberation gazetesi, BM genel kurulu dolayısıyla hazırladığı bir araştırmada, dış politikadaki tarzı ve açıklamalarıyla "Sarkozy, dünyayı sinirlendiriyor" ifadesini kullanırken, Le Parisien gazetesi, İngiltere ve ABD’nin Sarkozy’nin "tonu yüksek" konuşmalarından mutlu olduğunu, ancak AB’nin birçok ülkesinin eleştirdiğini yazdı.

Liberation gazetesi, özellikle Almanların "küçük Napolyon" diyerek Sarkozy ile "dalga geçtiğine" dikkat çekerken, AB ülkelerindeki sol partilerin de Fransız cumhurbaşkanını sert biçimde eleştirdiklerine dikkat çekti.

Gazete, İsveç’te Sarkozy için "tek kişilik şov adamı" yorumları yapıldığını yazarken, "Ortadoğu ülkelerinin de Sarkozy’nin ABD ve İngiltere politikalarına yaklaşmasını endişeyle izledikleri" ifadesini kullandı.

Milliyet'te yer alan habere göre, Fransa’da düzenlenen kamuoyu araştırmaları, Sarkozy’nin popülaritesinin düşüşe geçtiğini ortaya koyuyor.

İfop araştırma merkezinin, Paris Match dergisi için yaptığı araştırmaya göre, Sarkozy’nin popülaritesi son bir ayda yüzde 67’den yüzde 62’ye düştü.

Muhalefetteki Sosyalist Parti, önce gün yaptığı açıklamada, Sarkozy’nin "her şeyi ben bilirim, ben yaptım" tavrının, "fiziksel olarak küçük adam kompleksinden" kaynaklandığı eleştirisinde bulunmuştu.

/SArkozy ne demiş. Beni bir karıcığım algılamıyor bir de diğerleri .

sarkozy nin karısı ne demiş . Siktiredein o p..gi . Ben diğerleriyle daha meşgulum.



Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik