19 Eylül 2007 Çarşamba

İsveç'te provokasyon itirafı: Amacım Müslümanları aşağılamaktı

Hz. Muhammed'e (SAV) yönelik karikatürü çizen Lars Vilks, karikatürü çizmesindeki asıl amacın "provokasyon ve Müslümanları aşağılamak" olduğunu itiraf etti.



Vilks, karikatürlerin ortaya çıkardığı krizin sağladığı ünle daha fazla para kazanmayı umduğunu söyledi. Ressam Vilks, kendisine yönelik gelen ölüm tehditlerinin de kendisine daha fazla para getireceğini umut ettiğini ekledi.

İsveç'in Expressen gazetesine konuşan Vilks, polisin şu an için evinde kalmasına izin vermediğini söylerken, "Burada güvende olmadığıma inanıyorlar, sık sık polisin göstereceği adreslere taşınmak zorundayım" diye ekledi. Avrupa Fetva Grubu'nun ölüm tehdidinden vazgeçtiğine de değinen Vilks, "Bu iyidir fakat gerçek hayatta nasıl olur bilmiyorum" diye konuştu.


19 Eylül 2007, Çarşamba


/Beyaz güt. gördük . akıllandım , akıl , iman , sert allaj beyaz gül diyor , azarım , akıllanırım , çok amau , manav , akıllan , ösür , özür diledi , sibop , akıllan , deyim yerindeyse iman , tehri , kelen , aklımdaısnız . azarız . akıllanırım , zor konu . derin tedbir alıyoruz . akıllanırım , akıl var . derin medeniyet

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik