18 Kasım 2007 Pazar

HADDİNİ BİLMEZİN TEKİ

Kendini tanrı yerine de koydu
Uzun süredir Kur'an-ı Kerim ayetleriyle örtünme konusunda ahkam kesen İhan Selçuk, pazar yazısında da "sıkmabaş" diye tarif ettiği türbanlıları cehennemlik ilan etti. Selçuk'un haddini bilmez yorumu şöyle..


Kendini tanrı yerine de koydu

18 Kasım 2007 12:40

Cumhuriyet gazetesi yazarı İlhan Selçuk'un çok tartışılacak satırları...

Kuranıkerim ve Türbancılar...

Bugün cuma değil..

Pazar..

Ama olsun / oldu aldık merhameti / fransız bulanık / , ben Kuranıkerim'deki tesettüre, türbana, kadına ilişkin kutsal ayetleri sizinle paylaşmak istiyorum ... / Biz de Öyle Yapacağız /

İyi bir Müslümanın rehberi doğrudan Kuran-ı kerim ' dir ...

Aymaz kişilere, çokbilmişlere, kendisinde bir hikmet görüp / olan görülmez / ulema geçinenlere boşverin . . . / Bildiklerimiz var . Seni boşvereceğim ben /

Müslümanlıkta papazlık yoktur... / Bizim ilimlileri boşverin . papazlık oılmaz felluce var. Çok derin. karmaşık. Katil çok yok bizde . Gerilim var. Ermeni kasapları var. Bürokrasi var. Delin. Dertliyim. Dengeleyin. ÇokSenin gibi papaz olmaz olsun . aldın sen onu . çekmiştik biz kulağını /

Kendi aklınıza güvenin... / Çok akıllıca eğitim ver dersin şimsiden sen . /Önce eğitin . Kendine Güven. sonra Aklına da Güveniriz şimdi yollara /

Allah'ın kitabı Kuran-ıkerim'i bilmeyen, Müslüman değil, Müslüman mukallidi olur...

Sikeriiz Ahkamını. Kimsin Müslüman Fetvası veriyorsun. Kimsiniz lan siz İngiliz Pıştı. Cumhuriyeti sen mi kurdun . Biz Mi bozduk oyunu . Sebat et . Giydiricem / Öç al . ÖÇÖÖL. akıllı bızdık. serseriyim
*

Bugün Çankaya Köşkü'nde bir türbanlı hanım var...

Başbakanlık Konutu da bir türbanlı hanımın elinin altındadır...

Hadi yaa. Başka göz yok mu sende. Neler oldu. Oralarda. İyi bir düzenleme yapsak Gözünüze batıyor mu. Ölüm kokladım. Koklarım . Akıllanırım . Şimsi.

Peki, türban devletin ve de hükümetin doruklarına tırmandı diye Türkiye eskisinden daha çok mu Müslüman oldu?

Ne demek ol. AÇık konuşsan anlayacaz. Türkler daha mı müslüman olsun. istiyoruz . Akıllısın . Deliyim. Derbent. Dlicesin
*

Bu soruya yanıt vermeden önce Kuran-ı kerim'in kadınlara ilişkin buyruklarından birkaçını anımsamak iyi olacaktır... Saygısız düzgün yaz . Kuran'ı Yedittiririm laflarını yazacaklarını.

Nur suresinden:

"Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler kötü kadınlara yakışırlar..."

Senin gibi rus cocuguna sümüklü bçcek yakısır.

Ey Müslümanlar!..

"Kölelerinizden ve cariyelerinizden iyi olanları evlendirin!.."

Dönem öncesini ve dönemi gör. orospu cocugu. Senin gibi halka bakanlar varken size. Halkı görün demek belki. Yedittiririm çok laf sana. Harcarım sizin gibi saygızısları. Çok öç alırım. Çok deliririm.


"İffetli olmak isteyen cariyelerinizi, dünya hayatının geçici menfaatını elde etmek için, fuhşa zorlamayın..."

Senini gibi orospu çocuklarına aklına başına al diyor.

Ahzap suresinden:

"Kadınların; babaları, oğulları, erkek kardeşleri, (...) hizmetçi kadınları ve cariyeleri hakkında bir sorumluluğu yoktur..."

Neyin üzerine gelmiş. öncesi ne sonrasın . devamı ne . akıllan. Delirtirim

Vardır. Bu konu başka. Çocuklarınızda sormlu ol . Büyük azap vardır. Bütün serseriler burda. Akıllan.


Nisa suresi:

"Allah'ın kimini kimine üstün kılmasından ötürü ve erkeklerin mallarından sarf etmelerinden dolayı, erkekler kadınlar üzerine hâkimdirler (egemendirler)."

kıl . kıvılcım . korum . kaos. kurcala. kullan. amayız . amerikadayız. kızlarımız bizim . kurcala. kaldırırım. kurcalarım . Biteneler onlar . akıllan . delirtirim. dengelerim.

"Serkeşlik etmelerinden endişelendiğiniz kadınlara öğüt verin, yataklarında onları yalnız bırakın, nihayet dövün..."

Senin kafanı kırarım ben. Sen şimdi kadınlarla eşit değilim mi diyeceksin. kurcala. Kimse birbirine eşit değil. Herkesin saygısı var. Adalet evrensel. Eşşeklik senden. kurcalan . kollan . kurcalarım. Saygın yoksa. Ölüm fetvası yakında gelin olur. Delirtirim. Akıllan artık . Amayız. Delirtiriz. Akıllanman icin sonsuz saygım var.

*

Görüldüğü gibi Kuranıkerim'de kadın-erkek eşitliği olmadığı gibi, cariye ve köle düzeni vardır...

Ananda vardır ol.


Demek ki İslamın anayasasında çağımızın insan haklarını benimsemek yolu kapalıdır...

Ananı benimse sen.


Önce bu gerçekler herkes tarafından biline!..

Gerilim yaratıyosunuz . Delirtirim. akıllanırsınız. Akıllan . Deliririrm. Deriniz. Akıllanırız.
*

Şimdi gelelim bizim türbancı Müslümanlara; Kuran-ı Kerim'in kadınlar hakkındaki tüm yasalarına sırt çevirip türbancılığı politikada meslek edinenlere... Yorarız yorduğumuzu fransa da uygularız uygularım . Hakimiz. Sıfırsınız. Sırtını görürsün dostumunç.

Nur suresinde bu konuda şu kural konuyor:

"Ey Muhammet ,

Mümin kadınlara söyle...

Başörtülerini yakalarının üzerine salsınlar..."

Biz akıllıyız. Kim demiş ne amaçla demiş. Neden demiş. Ne üzerine demiş. Gerçekler bizde. Amaçlar aynı. Olaylar aynı ol. Aklımız aynı . Sonsuzluk . Yeminlerim var. İdam olacaklar var. İnan. Güzür ayısına selamlar. Mesut yılmaz denyosu. Ertuğrul öz kök. Altaylı dana yaptığın emirler aklımda. Aydın doğan piçsin artık. öğren. akıllan.

Öbür kemalı inletmem san. Alemdaroğlu piçsin sen. Ne yedin anlat bira. Yakalarım seni ben.ç Delirtirim. Deliren kurtuluyor. Şida.

Kuranıkerim'de türban ya da sıkmabaş yoktur; boyun sarıp sarmalanmayacak, başörtüsü göreneksel usul üzerine yakaların üzerine salınacaktır...

Aptal olan bu konuyla uğraşıyor. İsteyen modasını bilir. İsteyen istediğini örter
*

Atatürk devrimi Anadolu Türklüğüne ve Müslümanlığına çağdaşlığın, uygarlığın, insanlığın yolunu açmıştır... / Devrimle n eaçmış de. Neden açılmasına imkan sağlayacak. Hakimlik korunmadı. Neden Osmanlı derinlikleri yok. Neden osmanlı ingiltereyi okuman lazımdı. Neden içimizdeki ibneleri asacak korumam yok. çok kullanılıyorum . Çok akıllısınız. Neden dönmeleri azılı amaçları yadsınamaz. Neden delilik yaptık. Neden amerikadayız . Neden öldürüyoruz.

Türbanı bir flamaya dönüştürüp siyaset sahteciliğinin en büyüğünü yaparak Müslümanlık taslayanlar ikiyüzlü yalancılardır... yakarım aklını kalın duy. yancı olmak senin için ibnelikti .Sen delirirsin şimdi. çok çık . çok ulu yol . Çok akıllıyız. Ali hazır.

Bunlar Müslüman değil, kutsal Müslümanlığı kullananlardır...

Kutsal dediğini bil . Kutsal olduğumu bil . sikecxeksin .

Topu cehennemliktir; çünkü Anadolu insanına en büyük kötülüğü yapıyorlar...
Oku. Yarım ağızlı ol. Delirtir adamı. Akıllan . Ermeni kasabı var . Deliririm . Dengeliyim . Az. özlerim



Cumhuriyet

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik