21 Mayıs 2007 Pazartesi

Baykal'dan GP itirafı: ilgimiz karşılıklı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, seçim işbirliği konusunda Genç Parti (GP) ile temaslarının olduğunu açıkladı / arkadan mı? :)/. GP ile ilgilerinin karşılıklı olduğunu belirten Baykal, ancak henüz kurum sal / kurum olarak neyiniz var ibne peşmergeler , kurum musunuz siz , sülükmüsünüz , şarlatanmısınız? Utanmayın siz daha hayvansızı / müzakere ve çalışma içinde olmadıklarını söyledi.
Baykal, "Bazı temaslar şu zamana kadar yapıldı. Bizim de onlara ilgimiz var. İlgi karşılıklı / Aynı fantazileriniz var galiba ama Uzan Ateşli biraz seni utandırır bu konu anladın sen onu Salatalık Fantazisi Ha? :) /. Onlar da bir Türkiye'deki bu gidişe karşı bir meydan okuma davranışı sergiliyorlar. Bizim ilgimizin dışında olduğunu söyleyemem /ilgin sıkıyorsun insanları , Farklılaş bir Salatalık aşkına/. Seçmenleriyle kucaklaşmaktan çok büyük mutluluk duyarız tabii / Anladım ben onu. ben de seni istiyorum bebişim /. Onlar da bu uygulamaya karşı tepki duyan insanlar bildiğim kadarıyla. Ama partiler arası bir müzakere, bir çalışma yok." dedi.
Flash TV'de gazetecilerin gündemle ilgili sorularını cevaplayan Baykal, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın ittifaklar konusunda yaptığı "çürük yumurta" benzetmesini kırıcı buldu. "İnsan nasıl olur da, nasıl kıyar da bu milletin iki /Kaç 2 Sizin gibi domalan yok / güzide partisine 'çürük yumurta' deme ihtiyacını hisseder. Ben AKP'ye kesin diyemem, kesin diyemem." diyen Baykal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çürük yumurta konusunda uzmanlık bizde değil Sayın Maliye Bakanı'nda ve Başbakan'da / Ha Ha Ha Basit çocuk /. Çürük yumurta, kaçak inşaat, orman kesme, zimmet, suiistimal, aflar. / Gel Bu işleri kurcalasınlar biraz bizimkiler. Kim Çıkarsa onu düzeltelim / Bunlar bizim ihtisas alanımız değil, bunlar başkalarının ihtisas alanı." / Bırak bu yılışıklığı , Siktirme ecdadını. Sikik ibmne /

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik