27 Haziran 2007 Çarşamba

Rahşan Ecevit: Türkiye'de koloniler kurulacak!

Rahşan Ecevit, yabancılara satılan toprakların koloni haline dönüştürülmesi için hazırlıklar yapıldığını savundu ve yabancıların Türkiye'deki topraklardan faydalanmaları için yasal düzenlemelerin bir an önce yapılmasını istedi


Eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit yaptığı yazılı açıklamada, Avrupa Birliği'nin ve Amerika'nın yıllardır Türkiye'yi bölüp parçalayıp yok etmek için uğraştığını savunarak, Türkiye'nin bu çabalara karşın "bütün ihtişamıyla ayakta" olduğunu söyledi.

Türkiye'nin müttefik bildiği ülkelerin alttan alta PKK'ya destek verdiğini belirterek, “Mehmetçiklerimiz topraklarımızı korumak için şehit olurken hükümetimiz topraklarımızı gelir kaynağı olarak görüyor ve satışa sunuyor. Satılan toprakların miktarı geçmiş yıllara göre satılanların kat kat üstünde” dedi. Rahşan Ecevit, yabancıların Türkiye'deki topraklardan faydalanmaları için gerekli yasal düzenlemelerin geciktirilmeden çıkarılmasını istediği açıklamasında şöyle devam etti:

“Bu düzenleme, mülkiyet hakkı devlette kalmak üzere belirli bir süre için sadece kullanma hakkı biçiminde olmalıdır. Sattığımız toprakların kolonilere dönüştürülmesi için hazırlıklar yapılıyor. Günün birinde bu kolonilerin Türkiye Cumhuriyeti topraklarıyla çevrilmiş bir başka devlete ait toprak yani birer anklav halini alabileceği neden hesaplanmıyor? Biz Mehmetçiklerimizi boşuna mı ölüme gönderiyoruz?"



/ Bana bak raşan beni bölüklerle ilgilendir. Sokacağım görüşüne sen . Kancık madam o kadar ilgilisin vatanla milletle , vatan evlatlarıyla. O zaman ilgilen , tarihimizle , geçmişizle . öğretilmesini sağla , kancık. Sokarım sizin biraysel sihallahmamaınıza da sübyancılığınıza da , ali planlamamaızada . kancık. Var mı ekonomiye faydan. var mı bilim teknoloji , tarih bilinç.

sen ben veya biz . milyonlar amerikada almanyada fransda ingilterede. Kurdurabiliyonmu domino . Sen yönetim nasıl olur bilitmisin? Sen ne iş yaparsın. Senin oy verdiklerin ne yarağı yedi? . Götverenler. ayıcılık da ayıcıkıl . ne merhamet? ne halimiyet ne sinsi , ne yılan , ne karanlık . Götverensiniz. Yarraaağı olan var. ikkat et cok göze batır .



temelsiz ayılar. kökünüzü kazıytacağız. B eyinsizler. Delirirsin .

Aferim devam et diper göthoşların bu amacı olabilir diye . yağ sür sen . Masala vur . selam . dek

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik