18 Ocak 2008 Cuma

Danıştay da Yargıtay Savcısı gibi 'başörtüsü yasağına' taraf oldu

Danıştay da Yargıtay Savcısı gibi 'başörtüsü yasağına' taraf oldu
Yargıtay'ın başörtüsü yasağına destek çıkan açıklamasının ardından bir diğer yargı organı olan Danıştay da yasağa destek vererek tartışmalara taraf oldu.

Ülkede yargı yokken . ülkemiz

Bana bak piçsiniz. %1 bile olmadan . Her şeye karar veremeyenler. Dünyayı mı çok biliyosunuz. ulaklararası kongjektür mü çok destekliyor. Yahudi bal parmağı oyunu mu. çekin elinizi. sızlatırım. Sizin bu aklınız varsa. Canınızda düşman , paranızda. Yerinizde de gözler var. Çok akıllsın . çok kalın makara. Deli ayıp . Gör. Bu kadar gerizekalılık olmaz. dünyayı bilme kendini bilme. Ahbap çavuş ilişkisi. oyun oyna. Sıkarım bacaklarınıza. Sizin gelininiz dar. ayıp olma. Akılanırım.

Paşa mı yok sizinle oynayacak. kır. kır . kır.

Hastanelerdeyim . Avukat sağla.

Ne biçim yargı zirvesi. Hakkı yenilenlerin hakkını kim koruyor. siz kimsiniz. Hangi önerilerle geldiniz. Hangi haksızlıkların üzerine girdiniz. Geçmişte yapılanların hangisinin hesabunu sordunuz da hesap vereceksiniz. Göreviniz ne siz ne yaparsınız . Hesabım ağır olmalı. Kanlar ağır akmalı. Kanlar göl olmamamlı. olmaz mı . olur mu. O kadar ahkam kesmek kolay. çok uyanın. Çok rahip öldü. Çok ali öldü. Ajık akıllan . Ermeni kasabı var.

Biliriz ki. Avukatlar olarak kızsınız. kimin ardından konusuyorsun söyle de duyalım. Hesap var. Daha önce kimler hakkında işlem yaptın..

Biz biliriz ki. Yargı kız. Kimlerle erkek oldunuz. Görünmez olursanız. Ölürüm . Öldürün. iması. Çok uyanın. Görünmez olursanız. Görünmez yahudiye inanırsanız. O yahudiyi avlarım. Çok yalvarırsınız. Herşey görünmez güç ne sandınız kendinizi . Biz ahmakmıyız. Oturduğu yerden görünmezlere pabuç bırakacağız. Neymiş ona hak varmış buna hak varmış Bu koca millet in ne yapmaya hakkı var gör sen
kalın kafalı orospu . çocuğu



Danıştay tarafından yapılan yazılı açıklamada; üniversitelerin dini simgeleri yasaklama hakkı bulunduğu savunularak, idarenin yargı kararlarına uyma zorunluluğu bulunduğu bildirildi.

Anayasa değişikliğine de atıfta bulunulan açıklamada, yeni düzenlemelerin Anayasanın temel ve değişmez ilkelerine ve yargı kararlarına uygun şekilde olması gerektiği, Cumhuriyetin kazanımlarına aykırı olmaması gerektiği belirtildi.

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik