19 Ocak 2008 Cumartesi

Sinan Çetin: Bizim yaşadığımız ortamlarda AK Partili olmak kolay değil

Yapımcı ve yönetmen Sinan Çetin, AK Parti'ye oy verdiği açıkladığında birçok arkadaşı tarafından ayıplandığını söyledi.


AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın "Hizmet Yerinde Görülür / Gidelim Görelim" toplantısında konuşan Çetin, "Bizim yaşadığımız ortamlarda AK Partili olmak kolay değil. Sosyetik insanlar. Ben AK Parti'yi neden bütün kalbimle desteklediğimi söylemek istiyorum Çünkü şu anda Türkiye'de sessiz bir devrim gerçekleştiriliyor." dedi.

Türkiye'de hantal, ağır ve hareket edemeyen bir bürokrasi olduğunu hatırlatan Çetin, "Türkiye'de hiçbir iş yapılmazsa herhangi problem olmaz; ama bir şeyler yapılmaya başlanırsa cezalandırılırsınız. Çok ciddi ağır cezalara maruz kalırsınız. AK Parti benim gördüğüm kadarıyla iş yapma sloganıyla hareket ediyor. Bu insanlar ciddi başarılara imza atıyorlar. Dünyada iki tür insan var. Yapanlar ve şikâyet edenler. Umuyorum siz şikâyet edenlerden değilsiniz." diye konuştu.

AP Parti İl Başkanlığı'nın 'Hizmet Yerinde Görülür / Gidelim Görelim' başlığı altında hazırladığı tanıtım programının ikincisi Sütlüce Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Yağmurdereli ve Necat Birinci'nin yanı sıra Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Kenan Işık gibi birçok sanatçı katıldı. Toplantıda ayrıca Topkapı Sarayı Müzesi Müdürü Prof. Dr. İlber Ortaylı ile yapımcı ve yönetmen Sinan Çetin de birer konuşma yaptı. Tanıtım toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından şehir genelinde yapılan kültür ve sanat etkinlikleri anlatıldı. Bakırköy'den Kartal'a, Ümraniye'den Tuzla'ya kadar 17 kültür merkezi inşa ettiklerini kaydeden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'a 2 yeni tiyatro sahnesi kazandırdık. Tiyatrolarımızdaki koltuk sayısını 3 bin 100'e çıkardık. İstanbul, kongre turizminde 1998 yılında 49. sırada iken, 2006 yılında 17. sıraya yükseldi." şeklinde konuştu.

Yasin Kılıç, Burak Kılıç, İstanbul

Related Posts with Thumbnails

Bu yazıya Not Ver !


Get your own Chat Box! Go Large!

Nickinizi Değiştirmek için Kendi Nickinize Tıklayın !!!

Film izle komedi komik